Hösten är redan här och den 3–4 oktober är det återigen dags för arbetshelg. Även denna gång kör vi aningen kortare pass än vanligt.
Under lördagen är det två pass, 10.00-12.00 och 13.00–15.00.
Under söndagen är det ett pass, 10.00 -12.00.

Hur mycket behöver man göra?
Sammanlagt ska varje medlem vara med på två pass, dvs fyra timmar. Är man två vuxna på en lott kan båda delta samtidigt under ett och samma pass för att det ska räknas som fyra timmar.
Den som inte är med får betala 450 kr. Ibland går det att få en uppgift att utföra i efterhand men det är inget vi kan garantera.
Tänk på att arbetshelgen är till för att arbeta med gemensamma ytor, inte att arbeta på den egna lotten.

Grusgångar
Vi kommer inte att lägga tid på att rensa grusgångar – här är det meningen att varje medlem ska ta sitt eget ansvar och inte vänta till arbetshelgen för att låta andra göra jobbet.

Ingen servering i år
Tråkigt nog får vi även denna gång hoppa över att ha lunch-/fikaservering, på grund av pandemin. Ta gärna med egen kaffetermos och smörgåsar – det går ju fortfarande att umgås, även om man får hålla lite mer avstånd!

Containern
Vi vädjar till er att inte lägga säckar, ris eller annat vid containern. Det du vill bli av med får du förvara på din lott och sedan själv ställa in.
Endast det som inte är komposterbart får slängas. Här finns förbättringspunkter. Varje kilo kostar mycket pengar!

Containerns öppettider
Respektera att containern endast är öppen 10–12 och 13–15, båda dagarna. Är den stängd ska du inte försöka öppna den! Behöver du slänga i något får du använda stegen.