Vi hoppas att ingen har missat att det är arbetshelg nu den 7–8 maj. Välj två av tre pass (10–12 och 13–15 på lördagen, 10–12 på söndagen) och hugg i! Är ni två vuxna på en lott går det såklart att jobba ett gemensamt pass och räkna det som två. Tänk bara på att inte ägna arbetstiden åt den egna lotten – det är de gemensamma ytorna som vi behöver hjälpas åt med.

VIKTIGT: Nu när restriktionerna släppt kan vi äntligen köra igång med lunchfika igen. Dock har vi inget vatten just nu, och skulle därför uppskatta om folk hjälper till att ta med sig vatten så att det går att göra kaffe, te, saft m m.

CONTAINERN: Kom ihåg att inte slänga tryckimpregnerat virke eller miljöfarligt avfall i containern. Containern får INTE öppnas utanför arbetshelgens tider. Lämna inte heller avfall intill containern. Och som alltid: kompostera i första hand!