Dags för höstens arbetshelg!

Höstens arbetshelg är den 7-8 oktober. Även denna gång kortar vi ned arbetspassen så att det är totalt fyra timmar som gäller. Som vanligt kan två vuxna medlemmar från samma lott arbeta ett pass.

Vi startar på lördagen 10.00–12.00, pausar för lunch och fortsätter på eftermiddagen 13.00–15.00. 

Söndagen har vi endast ett pass, 10.00–12.00, med lunchfika efteråt.

 Containern

  • Vi vädjar till er att inte ställa ris och påsar utanför containern. Du får själv ställa in ditt avfall.
  • En nyhet är att containern håller extra öppet för att ge medlemmarna möjlighet att slänga eget avfall utanför arbetspassen (som är till för gemensamma uppgifter). Containern har lunchstängt 12.00–12.45, sedan öppnar den igen 12.45 för att ge möjlighet att slänga eget avfall. Sedan håller vi den öppen ytterligare 30 minuter efter arbetspassets slut. Det ska alltså finnas tid att använda containern utanför arbetspassen, så använd inte ditt pass till att gå till containern med eget avfall.
  • Vi kommer inte att ta emot tryckimpregnerat trä. Tidigare har vi fått betala mycket i straffavgift för att vi hade lagt i det, då det räknas som miljöfarligt material.

Välkomna och håll tummarna för att vi får bra väder! Vi bjuder som vanligt på kaffe, te och saft. Mot en kostnad (kontanter eller swish) finns det smörgåsar, hamburgare (endast lördag) och kakor att tillgå. På söndagen serverar vi korv och smörgåsar.