Under årsmötet och i vårt senaste utskick informerade vi om arbetshelgen i maj. Här kommer lite mer info:

Välj två av tre pass (10–12 och 13–15 på lördagen, 10–12 på söndagen). Är ni två vuxna på en lott går det såklart att jobba ett gemensamt pass och räkna det som två. Tänk bara på att inte ägna arbetstiden åt den egna lotten – det är de gemensamma ytorna som vi behöver hjälpas åt med. Områdesrepresentanterna finns på plats för att dela ut uppgifter – glöm inte att skriva på deltagarlistorna som de har med sig!

FIKA: Serveras mellan 12-13, med både mackor, hamburgare/korv och kakor till försäljning (Swish eller kontanter). Kaffe och te bjuder vi på.

CONTAINERN: Containern får INTE öppnas utanför arbetshelgens tider. Lämna inte heller avfall intill containern. Kom ihåg att inte slänga tryckimpregnerat virke eller miljöfarligt avfall i containern. Och som alltid: kompostera i första hand!

Bilder: Agneta Löthgren