”Fauna i floran”

En stor del av odlingsupplevelsen är kontakten med alla små och stora djur som finns på och nära området. Allt från daggmaskar, bin och vackra fjärilar till rävar och rådjur (även om just de sistnämnda inte alltid är så uppskattade). Nu bjuder vi in er att skicka in era bästa bilder på temat ”Fauna i floran”!

Ni har hela sommaren på er, närmare bestämt t o m den 31 augusti. Bilderna kan vara tagna med mobilen eller systemkameran – det viktiga är att de följer temat, och är tagna på vårt koloniområde. De bästa bilderna – och en vinnarbild! – publiceras i Höstbladet, som kommer ut i september. Vinnaren får också ett litet pris på höstens medlemsmöte!

Regler
• Varje bild ska ha tagits på vårt koloniområde OCH återspegla temat.
• Genom att tävla godkänner du att bilderna publiceras i Höstbladet och på vår hemsida (i samband med information om fototävlingen).
• Max tre bidrag per tävlande.
• Juryn består av föreningens styrelse, och juryordförande är Ebba Ullman (C329).

Maila bilderna senast 31 aug 2023 till web@akeshovskoloni.se
Döp filerna med medlemsnamn och bidragsnummer, t ex ”Anna Andersson 1.jpg”. De behöver inte vara stora eftersom de endast kommer att visas digitalt, så försök hålla storleken till max 5-6 MB. Se till att varje mails totala filstorlek inte är större än 10 MB. Vi skickar ut ett par påminnelser innan deadline.