Dags att göra koloniområdet vårfint!

Lördagens arbetspass är 10–12 och 13–15, med lunchfika däremellan.
Söndagens arbetspass är 10–12, med lunchfika efteråt.

Alla ska delta under två av de tre arbetspassen. Vi jobbar INTE på de egna lotterna under arbetspassen.
Som vanligt kan två vuxna medlemmar från samma lott arbeta ett pass (så räknas det som två), men då är det viktigt att båda jobbar med gemensamma arbetsuppgifter, inte på den egna lotten.

 Containern

  • Vi vädjar till er att inte ställa ris och påsar utanför containern. Du får själv ställa in ditt avfall.
  • Containern håller extra öppet för att ge medlemmarna möjlighet att slänga eget avfall utanför arbetspassen (som är till för gemensamma uppgifter). Containern har lunchstängt 12.00–12.45, sedan öppnar den igen 12.45 för att ge möjlighet att slänga eget avfall. Sedan håller vi den öppen ytterligare 30 minuter efter arbetspassets slut. Det ska alltså finnas tid att använda containern utanför arbetspassen, så använd inte ditt pass till att gå till containern med eget avfall.
  • Vi kommer inte att ta emot tryckimpregnerat trä. Tidigare har vi fått betala mycket i straffavgift för att vi hade lagt i det, då det räknas som miljöfarligt material.

Välkomna och håll tummarna för att vi får bra väder! Vi bjuder som vanligt på kaffe, te och saft. Mot en kostnad (kontanter eller swish) finns det smörgåsar, hamburgare (endast lördag) och kakor att tillgå. På söndagen serverar vi korv och smörgåsar.

Förhinder?
Den som inte är med på arbetshelgen får betala en avgift på 450 kr. Hör man av sig i förväg finns det ibland möjlighet att istället få en arbetsuppgift som får utföras på egen tid, men då gäller det att ha framförhållning, och det är inget vi kan garantera.